Storekor || Optagelse

Optagelse og optagelseskrav

Unsplashed background img 1

Optagelse

Hvis du ønsker optagelse i Storekoret, kan du se optagelseskravene nedenfor.
Udfyld i givet fald formularen nederst på siden og send den ind.
Vi vil svare dig inde for maks 7 dage, hvis vi er i korsæsonen. I mailen vil der fremkomme yderligere informationer.
Udenfor korsæsonen kan svartiden være op til 4 uger.

Optagelseskrav

• doneKan du synge?

For at blive optaget i koret kræves det, at du kan synge rent, kan orientere dig i noderne, har et godt gehør og har korerfaring.

• doneFør stemmeprøven

Før selve stemmeprøven kan du synge med til et par mandagsprøver for at fornemme stemningen i koret og finde ud af, om det er noget for dig. Når du har deltaget et par gange bliver du bedt om at gå til en stemmeprøve.

• doneStemmeprøven

Stemmeprøven tager 5-10 minutter.
    Dirigenten vil bede dig om at synge nogle sangøvelser for at få en ide om din stemmes spændvidde - noget gehørsang (du skal gentage de toner, der bliver spillet på klaveret) og et vers eller to af en sang du kender.
    Du vil efter et par dage få skriftlig besked om, hvorvidt du er blevet optaget.
    Ved stemmeprøven vil der, udover dirigenten, være to af bestyrelsesmedlemmerne tilstede.

• doneKontigent

Kontingentet er 700 kr. per halvår.
    For studerende er kontingentet nedsat til 300 kr. halvårligt.
    Hvis der er problemer med at betale beløbet på en gang, kan der i særlige tilfælde indgås individuelle aftaler om at betale à to gange. Snak med kassereren om det.

Dine oplysninger

• Mindst 8 bogstaver.
  • Skal indeholde et lille bogstav.
  • Skal indeholde et stort bogstav.
  • Skal indeholde et tal eller et tegn (!, #, ?, %).

reCaptcha image - human verification

Storekor || Odense

wideview of the choir at a concert